روایت تازه وال‌استریت‌ژورنال درباره نتایج مذاکرات عراقچی با اروپایی‌ها ادعای آمریکا: یک تهدید قریب‌الوقوع را در مجمع عمومی سازمان ملل خنثی کردیم دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه اسپانیا (یکم مهر ۱۴۰۴) رهبر انقلاب: اتحاد ملت ایران در جنگ دوازده‌روزه دشمن را ناامید کرد | بنا نداریم از سلاح هسته‌ای استفاده کنیم اما غنی‌سازی را داریم + فیلم جزئیاتی از مذاکرات ایران و تروئیکای اروپا در نیویورک (یکم مهر ۱۴۰۴) گروسی رسما نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد درگیری حامیان فلسطین در ایتالیا با پلیس توقف پله‌برقی سازمان ملل هنگام تردد ترامپ + فیلم دعوت عربستان از همه کشورها برای شناسایی کشور فلسطین ایلام، امشب شاهد صدای انفجار کنترل شده است (یکم مهر ۱۴۰۴) ترامپ در سازمان ملل: به ۷ جنگ پایان دادم | حتی کشورهای عضو ناتو نیز خرید نفت از روسیه را متوقف نکرده‌اند + فیلم نبیه بری: ماموریت ارتش دفاع از لبنان و مردم آن است مفتی اعظم عربستان درگذشت (یکم مهر ۱۴۰۴) در روز نخست نشست مجمع عمومی سازمان ملل چه گذشت؟ + فیلم (یکم مهر ۱۴۰۴) جزئیات دیدارهای رئیس‌جمهوری در نیویورک اعلام شد نماینده مجلس: وزارت ارتباطات مشکلات آنتن‌دهی تلفن همراه را رفع کند آیت‌الله علم‌الهدی: دانش‌آموزان کلید رشد و تحول جامعه هستند | دنیای کفر و استکبار از دین‌داری ما می‌ترسد + فیلم اطلاعیه سپاه امام‌رضا(ع) درباره احتمال شنیده‌شدن صدا‌های ناهنجار طی شب‌های آینده در مشهد انتصاب معاون وزیر دفاع | مظفری‌نیا معاون آموزشی وداجا قالیباف در مدرسه فاطمیون تهران حاضر شد (اول مهر ۱۴۰۴) توضیحات کرملین درباره تاریخ دقیق تماس بعدی ترامپ و پوتین ماجرای خرید میگ-۲۹ ایران از روسیه چیست؟ | ظهره‌وند، نماینده مجلس، توضیح می‌دهد مهمان نوازی به سبک آمریکایی | عبور کاروان ترامپ خودروی ماکرون در نیویورک را متوقف کرد + فیلم وزرای خارجه ارمنستان و جمهوری آذربایجان در نیویورک دستور کار صلح را بررسی کردند پیام فرمانده نیروی دریایی ارتش: دفاع همه جانبه از منافع ایران وظیفه ماست آملی لاریجانی: اتحاد، بزرگ‌ترین سلاح ملت برای دفاع از کشور است ناگفته‌های جنگ تحمیلی ۱۲روزه در گفت‌وگوی تفصیلی محمدباقر قالیباف + تیزر و زمان پخش
سرخط خبرها

فاجعه غزه؛ ۱۰۰۰ قطعنامه اجرا نشده به سود فلسطین | رئیس تشکیلات خودگردان: مردم غزه یا در جنگ می‌میرند یا از گرسنگی!

  • کد خبر: ۳۵۵۶۶۲
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۳
فاجعه غزه؛ ۱۰۰۰ قطعنامه اجرا نشده به سود فلسطین | رئیس تشکیلات خودگردان: مردم غزه یا در جنگ می‌میرند یا از گرسنگی!
نهاد‌های بین‌المللی مدعی حمایت از مسئله فلسطین هستند، ولی رئیس تشکیلات خودگردان می‌گوید هزار قطعنامه به سود فلسطین تصویب شده، ولی اجرایی نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین محمود عباس شامگاه امروز دوشنبه اذعان کرد که این تشکیلات به عدم اجرای قطعنامه‌های بین‌المللی درباره فلسطین عادت کرده است.

وی با بیان اینکه هزار قطعنامه در سازمان ملل مربوط به فلسطین است که هیچ کدام از آنها اجرایی نشده، گفت: هر کس که در غزه، در نتیجه جنگ نمیرد به خاطر گرسنگی خواهد مُرد. ما تلاش خواهیم کرد کوچاندن مردم فلسطین را متوقف کنیم.

نخست وزیر تشکیلات خودگردان در گفت‌و‌گو با شبکه خبری العربیه گفت: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل خواستار تشکیل کشور فلسطین نیست؛ هر چند که ۱۴۹ کشور، فلسطین را به رسمیت شناختند.

عباس با تاکید بر اینکه شماری از روسای جمهور کشور‌ها گفته‌اند فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت، تصریح کرد: ما به سازمان ملل خواهیم رفت تا بتوانیم فلسطین را به عضویت کامل آن درآوریم.

وی با بیان اینکه اردوگاه‌های فلسطینی در لبنان باید خلع سلاح شود، گفت: ما تصمیم داریم تمامی سلاح‌های فلسطین را از خاک لبنان خارج کنیم. من کاری نخواهم کرد که پروژه دولت لبنان برای خلع سلاح متوقف شود.

این مقام فلسطینی با بیان اینکه تشکیلات خودگردان به دنبال روابط عادی با لبنان است گفت: ما می‌خواهیم تمامیت ارضی و امنیت لبنان حفظ شود.

کشور‌هایی از جمله استرالیا، کانادا، فرانسه و بریتانیا پیش‌تر اعلام کرده بودند که در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در اواخر سپتامبر، کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت.

تاکنون نزدیک به ۱۵۰ کشور این اقدام را انجام داده‌اند. اسرائیل و آمریکا در تلاش‌اند با اعمال اقدامات تنبیهی علیه تشکیلات خودگردان فلسطین، مانع این شناسایی شوند و حتی تهدید کرده‌اند که در صورت انجام آن، اقدامات سخت‌تری در پیش خواهند گرفت.

وزارت خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که برای مقامات ارشد فلسطینی که قصد حضور در مجمع عمومی سازمان ملل در سپتامبر را دارند، ویزا صادر نخواهد کرد و ویزا‌های صادرشده قبلی نیز لغو خواهد شد.

این وزارتخانه تأیید کرد که رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، اجازه سفر به نیویورک را نخواهد داشت.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->